Zakelijk overnachten op de SS Rotterdam

Zakelijk overnachten

hotel-zakelijk-ss-rotterdam

ss Rotterdam is perfect als u een geschikt hotel voor zakelijke doeleinden nodig. De ss Rotterdam hotel biedt alle faciliteiten die je nodig zou kunnen hebben om vreedzaam en effectief te werken.

Het werk en de nacht doorbrengen aan boord van ss Rotterdam
Onze ruime hotelkamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten die onze gasten zou kunnen vereisen. Deze omvatten gratis toegang tot internet, koffie en thee faciliteiten en een kluisje om veilig weg te zetten uw persoonlijke bezittingen. De internethoek is voorzien van een aantal computers en printers die u kunt gebruiken op elk moment. Openbare ruimtes (bijv restaurants) bieden gratis WiFi-toegang. Office voor een Dag biedt alle faciliteiten die u zou kunnen bedenken. De receptie is beschikbaar de klok rond om u zo goed als we kunnen.

Het gebruik van de Executive Lounge of een gemeubileerde kantoorruimte
Mogen we stellen een hotelkamer met een bureau. Als alternatief kunt u uw ruime en rustige Executive Kamer op de bovenste Boat Deck of Sun Deck boeken. Een verblijf in deze kamer betekent dat u kunt ook gebruik maken van de aangrenzende Executive Lounge voor het werk of om gasten te ontvangen. De ramen in deze kamer kan worden geopend. Of u kunt een apart kantoor te boeken. Dit zijn de mogelijkheden:

Hotel kamer met korting
Executive hotelkamer en lounge
Hotel kamer en ‘Office voor een Dag’
Office voor een dag
U bent van harte welkom op een van onze kantoren gebruiken zonder de besteding van de nacht aan boord van ss Rotterdam. Onze kantoren zijn beschikbaar voor een dag of meerdere dagen. Gelieve verwachten uitstekende service on demand en alle gemakken die een modern kantoor te bieden heeft. Office voor een dag inclusief servicekosten on demand, draadloos internet, telefoon service, onbeperkt koffie en thee en een parkeerkaart.

Het bereiken van ss Rotterdam
Voldoende parkeergelegenheid is beschikbaar en we zijn volkomen makkelijk te bereiken door het water en het openbaar vervoer ook. Als alternatief kunt u onze gratis shuttle service te gebruiken om te reizen naar het dichtstbijzijnde metrostation in de ochtend en avondspits. Het schip gunstige ligging in de nabijheid van het stadscentrum, Ahoy Rotterdam en temidden van de havens van deze stad betekent dat u uw bestemming te bereiken in geen tijd.

Voor informatie of om uw overnachting en office boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>