Wat te doen op de Veluwe?

Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland in de provincie Gelderland. U kunt deelnemen aan tal van activiteiten. Fietsen of wandelen een dag in een pretpark. De Veluwe is leuk voor alle leeftijden en biedt vele voordelige hotelaanbiedingen

Een toer door de Veluwe

De Veluwe is een van de meren die zijn ontstaan ​​na de drooglegging van de grond van het IJsselmeer. Dit grote park heeft voor elk wat wils. Bijvoorbeeld, kunt u navigeren, surfen of vissen, maar zonaanbidders kan ook een ontspannende dag in de instantie Flevostrand of overnachten in een hotel. Zo leuk: een boottocht op het Veluwemeer, bijvoorbeeld de stad Elburg en Harderwijk.

Veluwe hotels

Harderwijk zoals

Leuk en leerzaam voor kinderen, Dolfinarium Harderwijk. Ontmoet hier dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. U kunt ook verschillende shows, is er een bioscoop en diverse speeltuinen. De ingrediënten voor een leuke dag voor gezinnen met jonge kinderen. Maar ook in de rest van de gemeente Harderwijk is veel te verkennen. Het pittoreske stadje heeft een honderdtal nationale monumenten. U kunt de Onze-Lieve-Vrouwekerk of het voormalige klooster van St. Catherine bewonderen. In het dorp Hierden Veluwse boerderijen zijn enkele van de kostuums hebben Veluwe gehonoreerd.

Volg het spel trails

In de prachtige natuur van de Veluwe naar de mooiste wandelingen. Het is de ideale omgeving voor een wandeling door de natuur van de rust en ruimte. De Veluwe is ook ideaal om te wandelen en nordic walking. In de De Hoge Veluwe National Park worden aangeboden diverse wandelingen. Zo kunt u met het bos voor een wandeling door de natuur, hij kan je vertellen alle ins en outs. U kunt ook een thema-wandelroutes als Wild Walk.

Sportief op de fiets

De Veluwe is ideaal voor een fietstocht. De ideale manier om te genieten van een sportieve manier de prachtige natuur. U kunt gebruik maken van de Veluwe op de populaire fietspad. U kunt door middel van knooppunten uw eigen fietsroute. Langs de weg vindt u borden en signalen te vinden, als je nog energie over of wilt u uw reis rechts in te korten, dan moet dat maar!

Safari met Ranger

In de Hoge Veluwe, kunt u op een safari onder leiding van het bos. Hij kan u alles vertellen over het park en misschien zult u binnenkort staan ​​oog in oog met wilde dieren! In de wintermaanden, kunt u alleen ‘s middags safari, maar in de zomer, kunt u ook het bos te verkennen’ s nachts. Een donker bos vol wilde dieren, je hebt wat er nodig is?

Van Gogh in het Kröller-Möller

Kunst en cultuur kan worden gevonden in het Kröller-Müller Museum. Hier hangt een grote collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Het werk van Pablo Picasso en Piet Mondriaan begrijpen, is te bewonderen. Nieuwe tentoonstellingen worden regelmatig gehouden, en vergeet niet om de beroemde beeldentuin bezoeken.

Leuk voor kinderen!

U zegt de Veluwe, dan natuurlijk zeggen Walibi World. Spring over het hoofd in de achtbaan, je het gevoel dat je vliegt in de carrousel of een ritje in de stroomversnelling. Pretparken zijn nooit vervelen en de ideale uitgang voor uw kinderen de dag van hun leven te geven. Dit populaire pretpark kan worden gevonden in de buurt van de Veluwe in Biddinghuizen.

Zak neer

Altijd al willen weten hoe het eruit ziet onder de aarde? Dan moet je naar Museonder. Dit is de eerste ondergrondse museum in de wereld en je vindt het in de beschutting van de Hoge Veluwe. U vindt de wortels van een boom 135 jaar oud te vinden en kunt u de beenderen van dieren die zijn verdwenen duizenden jaren zien.

Een koninklijke hotel

Sinds 1984 is Paleis Het Loo museum. Het museum is ingericht met meubels en schilderijen tot verschillende generaties van de koninklijke familie hadden hun woonplaats gevestigd. En alles in de originele kamers. In de stallen van het paleis kunt u meerdere auto’s en tuinen van het paleis een bezoek waard te zien.

De kracht van de natuur

Alfred Vogel is ook bekend om haar natuurlijke geneesmiddelen. Op de Veluwe, vindt u de A. Vogel tuinen waar u kunt wandelen tussen honderden geneeskrachtige planten te vinden. U kunt verschillende biologische groenten en fruit te bekijken, maar ook leren hoe u uw eigen kruidentuin bouwen. Voor kinderen is er een leuke en leerzame speurtocht af. Voordeel: de toegang is gratis!

De meeste plaatsen op de Veluwe hebben geregeld hotel aanbiedingen. Ook vind je hier veel 40 euro hotels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>