Vreemdgangers kiezen voor Luxe Hotels

Een slippertje in een goedkoop hotel ergens op een afgelegen industrieterrein komt steeds minder vaak voor. De ‘echte’ vreemdganger gaat tegenwoordig voor luxe en comfort en vindt het niet erg om iets meer geld uit te geven aan een hotelkamer.

Hierbij zijn Hyatt-hotels het meest populair onder schuinmarcheerders. Dit bleek uit een onderzoek van AshleyMadison.com. De datingsite is voor mensen die al een relatie hebben, maar die op zoek zijn naar een avontuurtje. Aan 21.000 leden is gevraagd waar ze naartoe gaan als ze stiekem seks willen hebben met hun minnaar of minnares.

De top 5 wordt gedomineerd door luxe hotelketens, maar er komen ook twee budgetvriendelijke hotels in voor: Comfort Inn en Holiday Inn. Een interessant detail: donderdag is de populairste dag t voor een slippertje… Bekijk hieronder de volledige top 10.

Favoriete hotelketens onder vreemdgangers:
1 Hyatt
2 Hilton
3 Sheraton
4 Comfort Inn
5 Holiday Inn
6 Radisson
7 Courtyard Marriott
8 Westin
9 Four Seasons
10 Best Western

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>