Twee Nieuwe Dubai Projecten – Viceroy Hotel Group

Toplocaties In Dubai Mark verdere expansie in de Verenigde Arabische Emiraten

Viceroy Hotel Group heeft bevestigd dat het is geselecteerd om te werken twee monumentale hotel ontwikkelingen in Dubai wordt gecreëerd door Arabtec Holding, de grootste bouwonderneming in de VAE. De hotels, gelegen aan de Sheikh Zayed Road en in Dubai Business Bay, zullen hun debuut maken in eind 2016 en 2017.
Gelegen op loopafstand van snelle zakelijke en financiële centra van Dubai, zal Viceroy Dubai Sheikh Zayed Road een toren verspreid over 76 verdiepingen. Het indrukwekkende gebouw komt te liggen naast de stad transport slagader, waardoor het een gemakkelijk bereikbare bestemming voor luxe wereldreizigers. Zusterhotel van het hotel, Viceroy Dubai Business Bay, biedt vergelijkbare kwaliteiten en ervaringsgerichte voorzieningen, terwijl ook kiezen voor een filosofie van inspirerende gast diensten – een unieke eigenschap Viceroy Hotel Group is internationaal erkend voor.
De nieuwe projecten bouwen voort op het succes van Yas Viceroy, vlaggenschip eigendom van de groep in het emiraat Abu Dhabi. Viceroy Dubai Sheikh Zayed Road en Viceroy Dubai Business Bay zal toetreden tot de eerder aangekondigde pand Viceroy Dubai Palm Jumeirah, die is ingesteld om te openen in het najaar van 2016 op de stam van de Palm Jumeirah.

hotel-dubai-aanbieding
“De aankondiging van vandaag van deze twee ongelooflijke nieuwe projecten in Dubai bevestigt onze inzet voor een aanzienlijke uitbreiding van onze aanwezigheid in de Verenigde Arabische Emiraten,” zei Bill Walshe, CEO van Viceroy Hotel Group. Hij voegde eraan toe, “Dubai is stevig gevestigd als een van de meest vooruitstrevende en dynamische gastvrijheid bestemmingen in de wereld, en we zijn verheugd om samen met Arabtec Holding aan het emiraat’s luxehotel landschap uit te breiden. ” Anton Bawab, Regional President Viceroy Hotel Group is gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten voegt toe: “We hebben

al een Onderkoning ‘hub’ in de Verenigde Arabische Emiraten, met een team van toonaangevende talent opgericht vanuit de regio, die bereid zijn om met succes te lanceren onze hotels in Dubai. We hebben de mogelijkheid, we hebben de ambitie, en de afspraken van vandaag, hebben we nog een geweldige partner in Arabtec, met wie om onze gedeelde dromen werkelijkheid te maken. ”
Voortdurende uitbreiding Viceroy Hotel Group in Dubai is een onderdeel van haar internationale groeistrategie, die in 2014 zullen zien de Groep onthullen nieuwe hotel ontwikkelingen in Europa, Latijns-Amerika en Azië, in aanvulling op de groei in de thuismarkt van de USA.

About Viceroy Hotel Group
Viceroy Hotel Group levert one-of-a-kind levensstijl ervaringen die provocerende ontwerp en intuïtieve bediening samen te brengen in gewilde locaties. Handtekening merk voorzieningen en diensten gecreëerd voor de diverse zakelijke en recreatieve gasten behoren dynamische eetgelegenheden beschikken over hoogstaande culinaire talenten en bestemming spa’s die gespecialiseerd zijn in gezondheid, fitness en schoonheid. Huidige eigenschappen zijn onder andere hotels en resorts in Abu Dhabi, Anguilla, Beverly Hills, Malediven, Miami, New York, Palm Springs, Riviera Maya, San Francisco, Santa Monica, Snowmass, St. Lucia en Zihuatanejo met aanstaande openingen in Bodrum, Turkije en Dubai .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>