Nederlander kiest met Valentijn voor romantisch hotelverblijf

Antwerpen populairste bestemming bij HotelSpecials.nl

Haarlem, 1 februari 2008 – De Nederlandse consument verrast zijn of haar Valentijn dit jaar massaal met een romantisch hotelverblijf. Dit blijkt uit de boekingscijfers van www.HotelSpecials.nl. De hotelboeker kiest met Valentijn voornamelijk voor een 3-daagse ValentijnSpecial met gratis upgrade naar een luxe kamer, een fles champagne of een uitgebreid diner.

Opvallend is dat vooral de grote steden in Nederland, België en Duitsland goed scoren. Antwerpen voert de lijst van populaire Valentijnsbestemmingen aan, gevolgd door Maastricht en Brugge. De complete Valentijn top 10 van HotelSpecials.nl ziet er als volgt uit:

1. Antwerpen
2. Maastricht
3. Brugge
4. Scheveningen
5. Parijs
6. Amsterdam
7. Brussel
8. Berlijn
9. Den Haag
10. Rotterdam

Over HotelSpecials.nl
HotelSpecials.nl is opgericht in 2002 en richt zich volledig op het verkopen van hotelovernachtingen. Naast HotelSpecials.nl zijn er de labels; HotelSpecials.be en HotelAanbiedingen.nl. Het aanbod bestaat uit meer dan 3500 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. In 2007 realiseerden de labels een bruto omzet van ruim € 35 miljoen met in totaal 180.000 boekingen. Sinds 2006 is er een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>