Mediation Hotel

Hotel Aanbiedingen
Een nieuw initiatief is het Divorce Hotel. Deze Mediators zullen u helpen in een professionele, snelle en betaalbare manier om u te ondersteunen in het proces van het krijgen van een echtscheiding. Tijdens dit proces bieden ze u zelfstandige professionals (zoals accountant, makelaars, etc.). Op deze manier zal u niet gestoord worden door enige andere partijdige of misschien wel ‘onprofessioneel’ familieleden, vrienden, enz.

Mediation hotel

Op DivorceHotel vindt de bemiddeling plaats in een hotel. We kiezen ervoor om de onderhandelingen van een hotel te doen, niet alleen omdat het op neutraal terrein, maar omdat het is ook meer ontspannen en uitgerust met allerlei comfort en dus een zeer geschikte plaats voor de bemiddeling te voltooien binnen 2 dagen (48 uur ). Er zijn ook geen ‘andere afleidingen’. Indien gewenst, kan de bemiddeling ook plaatsvinden in het kantoor van de bemiddelaar.

Op zoek naar een relatiecoach, executive coach of mediator in zwolle?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>