LookingforBooking en HotelGrouper

HotelGrouper – de boekingswebsite met de laatste prijs – is sinds kort ook te vinden op LookingforBooking.com. Op HotelGrouper boek je een overnachting voor de laagste prijs binnen Nederland en België. De specifieke korting van HotelGrouper maakt hen altijd de voordeligste optie. Hier kan geen hotel aanbieding tegenop.

lookingforbooking

LookingforBooking is een onafhankelijke en onpartijdige vergelijking site voor hotel prijzen, in 2005 opgericht door Gerlof Bos. In 2007 werd LookingforBooking opgenomen in internetondernemer Ben Woldring van Bencom Group.

LookingforBooking is beknopt, onafhankelijk, onpartijdig, makkelijk te gebruiken en betrouwbaar met een wereldwijde aanwezigheid. LookingforBooking kunt u snel het perfecte hotel aan de juiste prijs.

Dankzij de vergelijking van de verschillende boekingssites op LookingforBooking, zult u snel in staat zijn om de beste prijs ruimte voor uw hotel of bestemming te vinden. Onze vergelijkingen automatisch plaatsen van het hotel en leverancier die de laagste prijs kamer aan de bovenkant van de lijst met resultaten. U kunt zoeken op locatie, hotelnaam regio en land. Uw zoekopdracht kan worden verfijnd door te filteren op basis van ster ratings, faciliteiten, locatie en hotelketen. Hebt u gevonden uw hotel en ruimte voor de juiste prijs? Vervolgens klikt u op de aanbieder of de prijs, en u kunt het hotel op die prijs met de geselecteerde aanbieder te boeken.

LookingforBooking is anders:

Geen kosten, geen registratie
Een duidelijk overzicht van alle prijzen en beschikbaarheid
Navigeer naar de reserveringen pagina van de goedkoopste aanbieder met slechts één klik
Vergelijk hotel prijzen van verschillende aanbieders
Een wereldwijde aanwezigheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>