Hotelspecials biedt ook hotelaanbiedingen aan in Duitsland

Hotel Booker BV Specials introduceert Duitse vakantie markt

Haarlem – 11 maart – HotelSpecials.nl, onderdeel van Hotel Booker BV, biedt nu ook de Duitse vakantiegangers de mogelijkheid om een ​​korte vakantie te boeken. De nieuwe website HotelSpecials.de heeft een uniek business model ten opzichte van Duitse concurrenten, namelijk met een duidelijke positionering op Specials. Deze special een hotelaanbieding verblijf met extra’s zoals een gratis VIP-upgrade, diner of de mogelijkheid om kinderen gratis met te hebben. Allemaal tegen een concurrerende prijs. Kortom, het internet bedrijf wil zien dat er veel meer een korte pauze genomen voor hetzelfde geld kan worden, in tegenstelling tot andere Duitse leveranciers.

Hotelaanbieding hamburg

” Ik wou dat onze Duitse gasten om hetzelfde als onze trouwe klanten Benelux, namelijk dat ze kunnen vaker op vakantie. Door onze unieke specials met bijbehorende extra’s, omdat ze meer voor hetzelfde geld. Meer dan 4000 hotels aanbieding zijn ter beschikking en aan het eind van dit jaar, hopelijk zelfs meer dan 6000 ”

Een uitbreiding naar Duitsland is een logische stap voor Hotel Specials, die vaak werd reeds door Duitse toeristen van over de Nederlandse en Belgische website geboekt de hotelaanbiedingen zijn altijd erg voordelig. Met HotelSpecials.de wordt geïnvesteerd in verdere groei en zorgt voor de reislustige Duitse verrassende bestemmingen in de Benelux, Duitsland, Scandinavië, Oostenrijk en Frankrijk. Met deze uitgebreide aanbod van hotels reageren wij de behoeften van de Duitse vakantieganger. Oostenrijk, Frankrijk en Nederland lijken namelijk het meest populair voor korte pauzes tussen de Duitsers te zijn. (Bron: Holland Marketing NBTC). Ook de nederlandse vakantieganger wordt op zijn wenken bediend, aangezien er nu ook veel meer hotelaanbiedingen in Duitsland bijkomen. HotelSpecials krijgt daarmee een groter aandeel van hotelboekingen in Nederland en Duitsland.

Naast internationale groei Specials zich ten doel om in de top drie blijft het best gewaardeerde leveranciers van korte pauzes op de Europese markt (Bron: Trust Pilot). Het internet bedrijf hecht ook veel belang aan een uitstekende klantenservice. Door het aanbieden van deze service en ook de Specials, Specials laat zijn klanten zich speciaal voelen.

Hotelaanbiedingen duitsland

Over HotelSpecials
HotelSpecials.nl is opgericht in 2002 en onderdeel van Hotel Booker BV, zoals HotelSpecials.be, HotelSpecials.no, HotelSpecials.dk, HotelSpecials.se, HotelSpecials.de en HotelAanbiedingen.nl. HotelSpecials.nl werkt als Holland voordeel specialist nauw meer dan 4.000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië. Dit aantal groeit dagelijks. De missie is om het hotel boekers vaker pauze te laten gaan met meer waar voor hun geld.

Wil je direct naar het overzicht van alle hotelaanbiedingen van hotelspecials duitsland gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>