Hotels tijdens Dam tot Damloop

Vijftigduizend lopers in staat zijn om deel te nemen aan de 31ste editie van de Dam tot Damloop op zondag 20 september. Dit evenement is zo bijzonder vanwege de geweldige sfeer, de unieke passage door de IJtunnel, een van de grootste bedrijven loopt in de wereld en het feit dat de start en finish bevinden zich in twee verschillende steden. De belangrijkste afstand is 10 Engels Mile, met elk jaar een aantal top atleten aan de start.

hotel dam tot damloop

Een dag eerder, op zaterdagavond 19 september de Damloop by night plaats. Een maximum van 15.000 lopers zullen een afstand van 5 mijl (8 km) in het donker, te dekken door de verlichte straten van Zaandam. Het nieuwste deel van de grootste loopevenement in Nederland is met name aantrekkelijk voor beginnende hardlopers, maar is ook perfect als een warming-up voor de 10 Engels Mile op zondag. hier vind je de starttijd van de dam tot damloop

De inschrijving voor de Dam tot Damloop en Damloop by night zal op zaterdag 11 april Le Champion verwacht dat de beschikbare rugnummers voor de 10 Engels Mile zijn uitverkocht binnen enkele uren na de binnenkomst opening.

De gebeurtenissen zijn onderdeel van de Dam tot Dam Weekend, die met meer dan 88.000 deelnemers, is de grootste sportieve weekend in Nederland. Op zaterdag 20 september zal Le Champion ook de organisatie van de Dam tot Dam Wandeltocht lopen evenement voor 17.000 wandelaars. De volgende dag tot 6.000 fietsers zullen strijden in de Dam tot Dam FietsClassic wielerevenement.

Uiteraard zullen de hotels tijdens het evenement snel volgeboekt zijn. Wacht niet te lang met boeken en zoek direct een goedkope hotelaanbieding uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>