Hotels en Printers

Met meer en meer hotelgasten brengen tablets en andere mobiele apparaten met hen op reis, met name voor het bedrijfsleven, de toegang tot betrouwbare mobiel printen is een verplicht hotelservice. De mobiele printer cartridges was de eerste oplossing ontwikkeld voor de horeca en is ingezet op duizenden vestigingen over de hele wereld.

Gasten rekenen op onlineprinterinkt elke dag om documenten voor vergaderingen, instapkaarten en andere soorten bestanden af ​​te drukken. Geef uw gasten de mogelijkheid om documenten af ​​te drukken vanaf elk apparaat om aangewezen printers in business centers of bij de receptie.

Geef uw gasten de ultieme printers
printers biedt gasten afdrukken vanaf laptops, tablets en smartphones, om aangewezen printers op uw receptie of business center, zonder dat u de printer drivers te downloaden of aan te sluiten op uw netwerk. U kunt afdrukken door te mailen documenten uniek e-mailadres van de printer, het uploaden van documenten naar een web drukportaal via URL, of met behulp van één van de mobiel printen apps beschikbaar voor iOS, Android, BlackBerry en andere apparaten, welke methode geschikt is voor hen.

Toner inkt gebruikt een beveiligde vrijlating code systeem om alle documenten privé te houden. Nadat een document naar de printer wordt gestuurd, wordt een vrijval code per e-mail naar de gebruiker die ze gebruiken om hun documenten vrij te geven. Documenten niet vrijgegeven worden nooit afgedrukt, helpen om papierafval te elimineren.

Belangrijkste voordelen voor Hospitality

Mobiele gast afdrukken biedt een broodnodige dienst voor zakelijke reizigers dat ze zullen blijven komen voor
Beveiligd printen vermindert afval, alleen de documenten vrijgegeven worden afgedrukt
Voeg PayPal om uw service voor een eenvoudige pay-for-print oplossing
Web drukken portalen kunnen worden aangepast met logo van het hotel en kleuren houden merkconsistentie
Gast afdrukken instructies beschikbaar te laten zien hoe u kunt afdrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>