Hoe vind je de goedkoopste hotelkamer?

Als het gaat om het boeken van een kamer, het vinden van de meest bang voor je buck is geen eenvoudige taak. Dit is een vier-stappen plan voor het vinden van de beste HotelAanbieding.
Reizigers behandelen zoekt hotel tarieven online als een spel van roulette: probeer genoeg combinaties (data, locaties, reisbureaus), en u zult de perfecte een te scoren. Maar het is gemakkelijk om te vergeten dat het boeken van een kamer via een online reisbureau betekent dat als je nodig hebt om uw data veranderen of een betere deal, kunt u een boete betalen, vaak naar boven van $ 25. Voeg daarbij het feit dat de hotels niet de spaarpunten te belonen voor een verblijf gereserveerd via korting boekingssites, en dat bargain-kelder prijs niet zo aantrekkelijk uitzien. Vermijd valkuilen door de volgende benaderingen:

Stap 1. Probeer nieuwe zoekmachines, die begon het voorspellen van de opkomst en ondergang van vliegtickets vorig jaar, meer onlangs een soortgelijk systeem voor hotels. In plaats van het berekenen van de richting prijzen zullen gaan, maar het analyseert of de prijs is een “deal” of “niet een deal” door de combinatie van historische gegevens met de huidige tarieven van de drie andere sites-Orbitz, CheapTickets en Reserve-met prijzen van hotels zelf te komen. Het probleem: gebruikers weten niet waarom de prijzen stijgen of dalen (een bruiloft of gewoon ongewoon hoge bezetting), dus uit met een snelheid om te gaan in een fout zou kunnen zijn. Om eerlijk te zijn, het instrument was nog steeds in beta testen op druk op tijd. Toch is de site heeft onschatbare diensten. Het elimineert uitverkochte hotels uit uw zoekresultaten, zodat u niet vinden van een geweldige aanbieding die verdwijnt wanneer u probeert te boeken (een probleem dat veel online reisbureaus plagen), en het in kaart resultaten met behulp van Microsoft Virtual Earth. Andere sites, zoals nu kalenders die de laagste prijzen op elke dag waarvoor gegevens beschikbaar te onthullen. Zowel Travelocity en Expedia hebben vergelijkbare instrumenten geïnstalleerd.

Stap 2. Controleer hotel kalenders Een groeiend aantal hotel websites zijn met behulp van het boeken systemen met een langdurige dag-by-dag prijzen. Four Seasons, bijvoorbeeld, kunt u prijzen te controleren tot negen maanden van tevoren. De Las Vegas Bellagio beursgenoteerde een tarief van $ 799 op 7 januari; toen we de kosten van de kamer op 10 januari, was het $ 199.

Stap 3. Kijk voor een garantie Veel hotels en online bureaus beloven om ieder geval aan hen te passen. Marriott hotels geven u de lagere prijs, plus een 25 procent korting. Starwood doet hetzelfde, maar kortingen je 10 procent, of handen meer dan 2.000 Starpoints. Swissotel biedt de helft van de eerste overnachting lager tarief en overeenkomt met de kosten van de volgende nacht. De vangst: de meeste garanties eisen om een ​​claim in te dienen binnen 24 uur na het boeken van uw kamer.

Stap 4. Pak de telefoon Bel het hotel direct (niet de centrale gratis nummer). Vaak eigenschappen bieden last-minute aanbiedingen dat ze niet via reserveringen niet in te dienen. Plus, agenten zijn meestal niet bevoegd om te onderhandelen (zoals wij deden, in de testcase rechts). Sinds hotels wijzen vaak slechts een bepaald aantal kamers om de boeking service, kan u worden verteld dat het wordt verkocht, dat is niet altijd het geval. Tot slot, als u op zoek bent naar een top-notch hotel ervaring, telefoon Een reisbureau. Ours (zie T + L Test Case) zwaaide een beter tarief dan ik online kon vinden, plus ontbijt en een upgrade.

Op deze manier vind je eenvoudig de beste hotelaanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>