Goedkope hotels via Hotelspecials

Wat heb je te bieden?
In samenwerking met zusterbedrijf Bungalow Booker BV drukke hotel Booker B.V. 110 medewerkers, in het centrum van Haarlem. De twee bedrijven waren in 2013 verantwoordelijk voor meer dan 500.000 boekingen. Het aanbod van hotels en Bed & Breakfasts op HotelSpecials groeit dagelijks.
• ur mening is: een hotel boeken is ook handig, duidelijk en goedkoper! We willen in korte reizen van keuze en ook duidelijker, inspirerende en meer betaalbaar dan andere spelers in de reisbranche zijn.

Onze missie is om u te verrassen met kortingen, comfort en vreugde. Duidelijkheid is rond voor ons op nummer 1 als je post prachtige bestemmingen en de beste hoteldeals in Duitsland, Nederland en drum. We hebben de ambitie, u permanent toegang tot unieke aanbiedingen, waar je zo veel dat je vaker weg kunnen gaan besparen toestaan.

Over jou:
HotelSpecials werd opgericht in 2014. Dit merk is onderdeel van het hotel zei dat ze zou B.V. als HotelSpecials (Nederland), HotelSpecials (België), HotelSpecials (Zweden) en HotelAanbiedingen. Als expert op het gebied van betaalbare aanbod, HotelSpecials werkt nauw samen meer dan 5.000 hotels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Scandinavië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>