Gespot: HotelGrouper, een website specifiek voor groepen

Een leuk nieuwe concept in de hotelwereld is HotelGrouper.com. De huidige markt van online boekingsmogelijkheden leek al redelijk verzadigd, daarom is het des te leuke dat innovatieve ondernemers hier nog een variant op weten te vinden.

 

HotelGrouper berekent een kortingspercentage op basis van het aantal kamers of overnachtingen die geboekt worden. Deze korting is meestal ook direct bij het hotel te regelen, maar via HotelGrouper.com kun je dit direct online boeken. De meeste bekende boekingsengines hanteren een vaste kamerprijs. Deze wordt niet lager wanneer je meer afneemt. Eigenlijk een heel logisch en alom bekend gegeven, dat wanneer je meer van iets afneemt, je een lagere prijs krijgt. Tot voor kort was dit niet het geval binnen de online hotelwereld.

 

Naar eigen zeggen werkt Hotelgrouper als volgt:

HotelGrouper regelt altijd de beste prijs voor hotelovernachtingen. De unieke groepskorting van HotelGrouper, loopt op wanneer de groep groter en/of het verblijf langer wordt. Des te meer kamers of overnachtingen, des te hoger de korting wordt. Op deze manier zijn wij altijd de goedkoopste voor groepen.

 

HotelGrouper is net live en heeft nu al een landelijke dekking. De website is ook netjes en biedt een mooie afwisseling op de huidige online boekingswebsites. Of ze de concurrentie aankunnen met de grote hotelboekingswebsites is afwachten. In ieder geval is de uitwerking van een hoog niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>