Even voorstellen: Landgoed Avegoor

Viersterrenhotel Landgoed Avegoor is prachtig gelegen in het mooie dorpje Ellecom (gemeente Rheden in Gelderland). Het landgoed van negen hectare met eeuwenoude beuken en eiken, ligt aan de rand van de Veluwe. Het stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar.

hotel-avegoor-aanbieding

In de inspirerende omgeving rondom het hotel, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het mooi landgoed, of nemen een heerlijke duik in het zwembad. Bovendien hebben de hotelgasten  een sauna en tennisbaan tot hun beschikking. Hotel Landgoed Avegoor beschikt over vijf suites en 68 tweepersoonskamers, gelegen in het bijgebouw.

Ook zakelijke gasten weten Landgoed Avegoor op grote schaal te vinden. Het hotel beschikt over vijftien comfortabele en van alle faciliteiten voorziene zalen die uitermate geschikt zijn voor zowel vergaderingen als recepties en bedrijfsfeesten tegen de beste aanbiedingen. Voor grotere groepen bestaat zelfs de mogelijkheid om een deel van het hotel af te huren.
Ze beschikken dan exclusief over 48 kamers, een aantal zalen en het gezellige Café Roman dat zich uitstekend leent als borrel- of pauzeruimte.

Bekijk alvast de Golf aanbieding van Hotel Avegoor

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>