Even voorstellen: Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is gelegen aan de rand van het centrum van de stad, dicht bij een groot aantal culturele bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over 300 luxe kamers, waaronder de ‘suite’ de meest ruime (485 m2) en luxueuze suite van de Benelux.

Hotel Okura Amsterdam heeft maar liefst vier restaurants, waarvan twee zijn bekroond met Michelin-sterren. De begane grond beschikt over twee restaurants Japanese: Teppanyaki Restaurant Sazanka waar gerechten worden bereid voor de ogen van de gasten, en het traditionele Japanse Yamazato Restaurant. Ook is er het nieuwe restaurant Serre, geïnspireerd door Ciel Bleu die is gelegen op de begane grond. De eigenzinnige twee-ster Franse Ciel Bleu Restaurant op de 23e verdieping van het hotel biedt een panoramisch uitzicht over de stad.

Bovendien beschikt het hotel over twee bars, waaronder de Twenty Third Bar, die is benoemd tot de Nederland ‘beste cocktailbar, evenals een Executive Health Club. Aan het ‘Taste of Okura’ Culinary Centre, kunnen de gasten gerechten zelf Okura’s chefs ‘te bereiden, terwijl de sommeliers uitleggen hoe wijn en sake te koppelen met de culinaire creaties.

 

Voor alle hotel aanbiedingen klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>