Beste Muziek tijdens je Hotel Overnachting

amusicmoment.com, muziekwebsite voor het ontdekken van nieuwe muziek

amusicmoment

 

Ontdek album releases binnen je favoriete genre en luister naar nieuwe muziek in verschillende playlists.

Sinds de opkomst van muziek streaming diensten is de muziekwereld compleet op zijn kop gezet. Het aanbod is vele malen groter en de muziek is toegankelijk voor iedereen op elk moment. Albums hebben ruimte moeten maken voor playlists en genre voor momenten.

Introductie:

A Music Moment is een nieuws platform voor het ontdekken van nieuwe muziek. Zo bieden ze verschillende playlists maar wordt er net zoveel waarde gehecht aan goede nieuwe albums. Op de website weten zij dit te combineren en helpen zij je met het ontdekken van nieuwe muziek aan de hand van nieuwe album releases, video’s en verschillende Spotify playlists.

Reinier (oprichter amusicmoment.com) “Een playlist is een perfecte en makkelijke manier om naar passende muziek te luisteren maar heeft niet altijd de feeling en klasse van een goed album, afwisseling is daarom het mooiste.”

De beste nieuwe album releases vind je op een overzichtelijke wijze binnen verschillende genre terug, zodat je ook gericht kunt zoeken.
Daarnaast worden getalenteerde artiesten, muziek videos en live performances gedeeld op de nieuwspagina.

Alle goede muziek wordt ook direct in de verschillende playlists geplaatst, waarbij er onderscheid gemaakt wordt in momenten en genre. In beide gevallen luister je altijd naar nieuwe en passende muziek maar wanneer je meer waarde hecht aan een bepaald genre en binnen dit genre graag nieuwe muziek wilt ontdekken is dit de perfecte manier.

Het doel van A Music Moment is ieder, op elk moment, te voorzien van goede muziek. De focus ligt momenteel op de muziek liefhebber maar ook voor organisaties en merken zien ze een toekomst liggen. Denk bijvoorbeeld aan muziek ondersteuning bij reclame campagnes, branded playlists op Spotify of andere marketing gerelateerde acties.

“De keuze voor muziek wordt nog wel eens onderschat maar als je kijkt naar commercials of films pik je beste er zo uit. De combi van beeld met het juiste geluid is hetgeen wat echt impact maakt” vertelt Reinier.

Oprichter van amusicmoment.com Reinier heeft onderzoek gedaan naar het effect van muziek op sportprestaties. De combinatie van BPM (beats per minute) gelinkt aan de hartslag en persoonlijke muziek voorkeur zorgt voor het meest stimulerende effect.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>