Beach Hotel de Vigilante Makkum

Beach Hotel de Vigilante ligt direct aan het IJsselmeer naast het charmante vissersdorp van Makkum. Met zijn statige koopmanshuizen en rijk versierde gevels Makkum is een populaire jachthaven. Elk jaar vele jachten passeren van de oude sluis in Makkum.

Beach Hotel de Vigilante Makkum beschikt over 87 kamers, waaronder 31 met uitzicht op zee. De overige kamers hebben in het binnenland.

beach hotel de vigilante makkum

Cosy Room landzijde

De drie sfeervolle kamers zijn ruim één-persoons kamers. Door het gebruik van mediterrane kleuren gecombineerd met houten meubels, deze kamer is voorzien van een warme en comfortabele sfeer. De kamers zijn uitgerust met toilet en douche, flatscreen televisie, gratis draadloos internet.

Charme kamer landzijde

De 52 charmante kamers aan de landzijde zijn ruim twee-persoons kamers. Door het gebruik van mediterrane kleuren gecombineerd met houten meubels, deze kamer is voorzien van een warme en comfortabele sfeer. De kamers zijn uitgerust met toilet, grote douche, flatscreen-tv en gratis draadloos internet.

Charme Kamer aan zee

De 8 charmante kamers Zuin ruime 2-persoons kamers met uitzicht over het IJsselmeer (Zuiderzee). Met behulp van maritieme kleuren en de grote openslaande deuren naar uw eigen terras op het IJsselmeer; komt de sfeer van buiten zo uw kamer. De kamer is uitgerust met toilet, grote douche, flatscreen-tv en gratis draadloos internet.

Deluxe kamer zeezijde

De 18 Deluxe kamers zijn ruim twee-persoons kamers. De grote openslaande deuren naar uw eigen balkon met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, waardoor de sfeer buiten dus vul je kamer. De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche. Daarnaast zijn deze kamers voorzien van moderne flat screen televisie, gratis draadloos internet. En je hebt een gezellig zitje bij het raam.

Uitstekende kamer aan zee

Deze kamer is uniek! De uitstekende nok, is er een ruime twee-kamer met hoekbad. De grote glazen schuifdeuren naar uw eigen balkon met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, waardoor de sfeer buiten en de gloed van de ondergaande zon die uw kamer binnenkomt. De badkamer is uitgerust met toilet en douche. Daarnaast zijn deze kamers voorzien van moderne flat screen televisie, gratis draadloos internet.

Suite zeezijde

De vier suites zijn zeer ruim en modern twee-persoons kamers met een aparte slaap- en zitgedeelte. De grote glazen schuifdeuren naar uw eigen balkon met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer, waardoor de sfeer buiten en de gloed van de ondergaande zon die uw kamer binnenkomt. Daarnaast zijn deze kamers voorzien van moderne flat screen televisie, gratis draadloos internet.

Familiekamer

Deze ogezette ruime kamer heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Het slaapgedeelte is gescheiden door een kast. Uw kamer is voorzien van een ruime zithoek met een bank, twee fauteuils en een salontafel eettafel. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De kamer beschikt over een flatscreen-tv en gratis draadloos internet.

Dit hotel biedt stijlvolle kamers met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer of het recreatiegebied. U kunt genieten in het restaurant met serre en terras of in de lounge met open haard.

The Beach Hotel de Vigilante ligt vlak bij het strand en de haven en een handige uitvalsbasis in het oude vissersdorp Makkum. Op loopafstand vindt u winkels en levendige terrasjes langs het meer te vinden. Het recreatiegebied en het natuurreservaat van Makkum zijn gemakkelijk bereikbaar.

Begin de dag met een verfrissende strandwandeling en plan uw dag in vrede. U kunt een fiets huren bij het hotel om de wijde omgeving te verkennen en ontdek de natuurlijke schoonheid.

Het restaurant kijkt uit over het meer en biedt een moderne setting voor een ontspannen diner. De gezellige bar is een intieme en informele plek voor een drankje en een praatje. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras van het hotel van de zon.

Daarnaast kunt u een praatje maken met de familie zwembad in de bar of gaan bowlen. De steden Sneek en Harlingen zijn binnen 15 minuten rijden.
De Friese kust en het binnenland hebben veel plezier en cultureel rijke steden. Niet minder dan zeven van de Friese elf steden liggen in het IJsselmeergebied, zoals watersport Sneek en de havenstad Harlingen. Vanuit Harlingen kunt u zelfs een dagje naar Terschelling of Vlieland. Een bezoek aan de pittoreske dorpjes kust van Stavoren en Hindeloopen is ook de moeite waard.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>