Productbeschrijving

Het SS Rotterdam is met 254 moderne hotelkamers een prachtig hotel in de stad Rotterdam! Dit mooie gerenoveerde schip is een leuke omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent.

Eenmaal aan boord bent u in een compleet andere wereld. De sfeer, de vele kunstwerken en de entourage van de fifties; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis. Via de loopbrug kom je aan boord van dit mooie hotel.

Een geweldige plek, een geweldige sfeer

de hotelkamers zijn ingericht in de design-sfeer van de jaren ’50. De hotelkamers van ss Rotterdam zijn allemaal zeer geschikt voor een zakelijk verblijf, maar ook voor een heerlijk weekend weg en met de mooiste aanbiedingen.

Het ss Rotterdam biedt o.a. de volgende mogelijkheden:

 • Voordelige hotel-arrangementen
 • Zakelijk overnachten
 • Overnachten en werken in een kantoor
 • Faciliteiten
 • Ruim tweepersoonsbed
 • Zitgelegenheid
 • Airconditioning
 • Föhn
 • Gratis wired internet
 • Koffie- en thee faciliteiten
 • Laptopkluis
 • Minibar
 • Bureau
 • Flatscreen TV
 • Schoonmaak inclusief de prijs
 • Eigen badkamer

 

Maak kennis met de dynamische stad Rotterdam. Een rondvaart met de Spido door een groot gedeelte van Europa’s grootste haven. Bekijk vervolgens stad en haven vanaf grote hoogte op de Euromast. Misschien heeft u zin in een lunch op hoogte? Om de ervaring compleet te maken, maakt u een tour over het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd: het ss Rotterdam. Daarna overnacht u in één van de authentieke hotelkamers aan boord.

Maak gebruik van de aanbieding met het Ervaar Rotterdam Arrangement | € 69,- p.p.*
Overnachting in een Standard Double Room
Uitgebreid Internationaal cruise ontbijt
Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien op het ss Rotterdam
Toegang tot de Euromast
Spido rondvaart (75 minuten)
Toegang tot Holland Casino (alleen bij individuele reserveringen)

ss rotterdam hotelaanbieding

 

Over de SS Rotterdam

De vijfde SS Rotterdam, ook wel bekend als “The Grande Dame”, is een voormalige oceaanstomer en cruise schip, en is een hotel schip in Rotterdam, Nederland, sinds 2010. Ze in een gala werd gelanceerd door koningin Juliana van Nederland ceremonie op 13 september 1958, en werd de volgende zomer afgerond. De Rotterdam was de laatste grote Nederlandse ‘schip van staat “, in dienst van de beste ambachtslieden uit Nederland in haar bouw en inrichting van proces. [2] Haar carrière overspannen eenenveertig jaar. Ze zeilde van 1959 tot aan haar laatste pensioen in september 2000.

Oorspronkelijk werd ze gebruikt voor de populaire Nieuw Amsterdam in 1937 gelanceerd, maar het werk werd in de wacht gezet bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in Europa. Wanneer de economische omstandigheden werd weer gunstig is voor de voltooiing van de SS Rotterdam in het begin van 1954, het begin van het einde van de oceaanschepen als elementaire vervoer was zichtbaar op de horizon. De ontwerpers nam dit in het achterhoofd en creëerde een baanbrekend schip, een twee klasse, horizontaal gedeeld schip met verplaatsbare scheidingswanden en een unieke dubbele trap waardoor eenvoudige conversie te cruisen. Dit maakt de SS Rotterdam een prachting hotel. De doop en lancering op 13 september 1958 door Koningin Juliana was een enorme publiekstrekker met tienduizenden op beide oevers van de rivier. Rotterdam machines werd verschoven naar achteren Om het evenwicht, werd een groot dekhuis gebouwd bovenop de bovenbouw in de midscheeps positie van een typische trechter. Terwijl zeer omstreden in de tijd, haar verschijning werd baanbrekende, en haar unieke design kenmerken is te vinden op cruiseschepen vandaag. De SS Rotterdam staat nu bekend als een prachtig hotel in Rotterdam met leuke aanbiedingen.

Film van de SS Rotterdam:

SS Rotterdam Hotel

Op 12 juli 2004 kwam de SS Rotterdam naar Gibraltar voor inkapseling van asbest en verwijdering daarvan. Het volgende bezoek was Cadiz waar haar romp werd herschilderd in het originele Holland America grijs, en vervolgens verplaatst naar Polen en Duitsland voor de laatste restauratie. Ze keerde terug naar de stad Rotterdam op 8 augustus 2008. De SS Rotterdam opende voor het publiek op 15 februari 2010 als een combinatie museum / hotel en de school voor beroepsonderwijs. Op 12 juni 2013 werd ze verkocht aan WestCord Hotels, die is ook eigenaar van het Hotel New York dat gevestigd is in het voormalige Holland America Line hoofdkantoor in Rotterdam.

Het Ervaar Rotterdam Arrangement op de SS Rotterdam is een fantastische hotelaanbieding en kan direct geboekt worden.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Hotel: SS Rotterdam – Ervaar Rotterdam arrangement”