Aanbieding Hotel Van der Valk Spier

Van der Valk Hotel Spier Dwingeloo ligt vlakbij het Nationaal Park Dwingelderveldt. De perfecte locatie voor de echte natuurliefhebbers. Zwolle, Assen en Groningen zijn goed te bereiken vanuit het van der Valk Hotel Spier Dwingeloo.

Valk Hotel Spier Dwingeloo heeft 103 kamers. Alle hotelkamers van het 4 sterren Hotel beschikken over een televisie, kluisje, minibar, hebben een badkamer met een bad/douche en toilet. Er zijn standaard kamers tot luxe kamers. De luxe kamers beschikken dan ook nog over een balkon of terras. Elke morgen heeft het Valk Hotel Spier Dwingeloo een uitgebreid ontbijtbuffet. In dit restaurant kunt u dan ook lunchen en uitgebreid dineren. Verder is er ook een loungebar in het hotel waar u kunt genieten bij de openhaard, hier kunt u ook lunchen en dineren.

De omgeving van Dwingeloo beschikt over vele fiets- en wandelroutes, u kunt dan ook fietsen huren bij het Van der Valk Hotel Spier. Ook kunt u gemakkelijk de bosrijke omgeving van het park Dwingelderveldt verkennen.

Op een half uur rijden vanaf het hotel ligt zowel Zwolle, Assen als Groningen. Leuke steden om een dagje naar toe te gaan om bijvoorbeeld te shoppen, musea te bezoeken bijvoorbeeld het Drents- en Gronings museum of leuke restaurantjes of kroegen bij langs te gaan.

Online Hotel Aanbieding heeft de volgde aanbieding geselecteerd:

Herfst Aanbieding

Van der Valk biedt Heerlijke Herfst, een arrangement speciaal voor de maanden september, oktober en november. Dan kunt u in ons hotel genieten van dit prettig geprijsde arrangement. Het Heerlijke Herfst arrangement is beschikbaar van 1 september t/m 30 november bij Hotel Van der Valk Spier.

3 daagse Heerlijke Herfst arrangement:
* 2x overnachting in een ruime kamer
* 2x uitgebreid ontbijtbuffet
* 2x driegangen keuzediner

Vanaf € 114,00 p.p.

4-daagse Heerlijke Herfst arrangement:

* 3x overnachting in een ruime kamer
* 3x uitgebreid ontbijtbuffet
* 2x driegangen keuzediner

Al vanaf € 154,00 p.p.

Bekijk ook onze aanbieding voor Valk Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>