100e Hotel voor HotelGrouper

De nieuwe boekingswebsite HotelGrouper.com heeft vandaag haar 100e hotel live gezet. Deze eer is gegaan naar Restaurant en Hotel Sniep in Zoetermeer. De boekingswebsite voor groepen, die begin dit jaar live ging, heeft hiermee binnen korte tijd een landelijk dekkend netwerk weten te creëren.

HotelGrouper is een boekingswebsite waarbij de korting oploopt naarmate er meer kamers worden afgenomen. Dit maakt het platform extra interessant voor groepen. Even een snelle blik op de website leert dat de korting op kan lopen tot 25% op een hotelovernachting. Dit tikt behoorlijk aan. Ook de landelijke dekking is goed voor elkaar. Ze biedt het zoekresultaat in en rond Den Haag meer dan 10 voordelige en interessante hotels.

Op Twitter schrijft HotelGrouper het volgende:

 

 

HotelGrouper is een leuk nieuw concept van Nederlandse bodem. Het biedt duidelijk een toegevoegde waarde voor groepen en het ziet er fris uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>